Puerto Madryn is de beste uitvalsbasis voor een bezoek aan het Península Valdes. Rond dit schiereiland vind je walvissen, orka’s, pinguïns en zeeleeuwen. Kom je vanaf vliegveld Aeroparque in Buenos Aires, dan kun je aankomen op Aeropuerto El Tehuelche, direct naast Puerto Madryn. Hoe kom je vanaf het vliegveld naar de stad?

Volg Ayway op Facebook >>

Openbaar vervoer – taxi

Er gaan geen bussen vanaf het vliegveld naar de stad. Lopen langs de drukke Ruta Nacional A010 is niet aan te raden. Een taxi is eigenlijk de enige optie om vanaf Aeropuerto El Tehuelche naar Puerto Madryn te komen. De taxi’s staan klaar voor de uitgang van de terminal. Er gelden fixed prijzen voor diverse bestemmingen. Naar de busterminal van Puerto Madryn betaal je AR$ 200,-, naar het centrum ben je hetzelfde bedrag kwijt. In beide gevallen ben je ongeveer 15 minuten onderweg.

Transferoptie 1

  • Wat: taxi
  • Duur: 15 minuten
  • Kosten: AR$ 200
  • Bagageruimte: veel

Taxi naar andere bestemming

Je kunt vanaf het vliegveld van Puerto Madryn ook direct naar een toeristische bestemming in de omgeving. Alles binnen een straal van 15 kilometer kost maximaal AR$ 1100,-. Dit is vooral handig als je een excursie moet halen of een hotel hebt geboekt buiten Puerto Madryn.

Reageer op dit bericht

Laat je opmerking achter.
Vul je naam in