Tips

Tips

Op zoek naar de beste tips voor Midden- en Zuid-Amerika? Ontdek de tips in de categorieën: culinair, cultuur, praktisch, traditie en vervoer. Haal alles uit jouw reis door Latijns-Amerika.

Colombia reisroute

Drie weken door Colombia: een alternatieve reisroute

Colombia is een prachtige bestemming voor een rondreis. Hier mijn favoriete route, ook van de gebaande paden af!
Guatemala reisroute

De ideale reisroute voor Guatemala: 3-4 weken

De ideale reisroute voor Guatemala voor drie tot vier weken. Waar moet je heen? Wat moet je gezien hebben? En waar vind je het authentieke Guatemala?
Musea colombia

5x musea die je niet mag missen in Colombia

Colombia heeft een schat aan cultuur en daarom een grote hoeveelheid musea. Welke vijf musea mag je niet missen bij een reis door Colombia?

Markt Guatemala

5x waarom je zeker een markt in Guatemala moet bezoeken

Een markt bezoeken in Guatemala is een ervaring op zich. Vijf redenen waarom je zeker een markt moet bezoeken in Guatemala.

Tips vulkaan beklimmen

5x tips voor het beklimmen van een vulkaan in Guatemala

Een vulkaan beklimmen in Guatemala is een geweldige ervaring. Haal het optimale uit je trip met deze vijf tips voor het beklimmen van een vulkaan.

guatemala gastfamilie

5x redenen waarom je bij een lokale familie moet overnachten in Guatemala

Overnachten bij een lokale familie in Guatemala is een authentieke ervaring. Vijf redenen waarom je absoluut moet gaan voor een homestay!

Tikal bezoek

5x tips voor een optimaal bezoek aan Tikal

Tikal is de grootste attractie van Guatemala. Deze eeuwenoude Mayaruïnes zijn indrukwekkend. Hoe haal je het maximale uit je bezoek aan Tikal?

Vervoer in guatemala

Shuttles, chickenbussen of touringcars, hoe reis je in Guatemala?

Hoe reis je door Guatemala? Welke vervoersmiddelen zijn er en wat zijn de verschillen? Hoe kom je gemakkelijk van A naar B?

Gerechten peru

Drie gerechten die je absoluut moet proberen in Peru

De Peruaanse keuken is enorm gevarieerd. Van traditionele gerechten tot moderne cuisine. Welke drie gerechten moet je zeker proberen als je in Peru bent?