Guatemala

Guatemala

Nebaj lucht

Een authentieke kennismaking met de Maya’s in Nebaj

Nebaj is een must-see bestemming in Guatemala. Midden in de Mayacultuur en de ideale basis voor dagtrips en hikes.

Rio Dulce castillo

Rio Dulce, de poort naar Livingston en het Lago de Izabal

Rio Dulce ligt in het oosten van Guatemala en is de ideale toegangspoort tot Livingston en het Lago de Izabal. Waar moet je verblijven?

Flores

Vanaf een schitterend schiereiland direct naar Tikal: Flores

Flores is een bijzonder schiereiland in Petén. Supertoeristisch, maar wel ideaal gelegen om naar Tikal of Yaxhá te gaan. En ook nog eens voor weinig geld.

Quetzaltenango

De perfecte uitvalsbasis: Quetzaltenango aka Xela

Quetzaltenango, beter bekend als Xela, is de ideale uitvalsbasis voor het noordwesten van Guatemala. De stad heeft diverse hoogtepunten, waar moet je heen?

Fuentes Georginas

Heerlijk bijkomen in de mistige Fuentes Georginas

De Fuentes Georginas zijn bijzondere warmwaterbronnen in de buurt van Quetzaltenango. Hoe kom je bij deze heerlijke zwembaden en wat is er te doen?

Monterrico

Zeeschildpadden, kaaimannen en vulkaanzand in Monterrico

Monterrico is een kustplaats in het zuiden van Monterrico. Hier worden zeeschildpadden opgevangen en geniet je van heerlijke stranden met vulkaanzand. Prima dagtrip vanuit Antigua.

Catarata Santa Avelina

Spectaculaire waterval in Guatemala: Catarata de Santa Avelina

De Catarata de Santa Avelina is een van de mooiste watervallen van Guatemala. En nog relatief onontdekt door het toerisme. Hoe kom je hier?

Antigua

Cultuur, kleuren en heerlijk eten in koloniaal Antigua

Antigua is de mooiste stad van Guatemala. Hier vind je volop cultuur, schitterende kloosters en heerlijk eten. En dat onder de rook van de imposante Agua vulkaan.

San juan la laguna

Kennismaking met de Tzutujil in San Juan La Laguna

Wat is er nou gaver dan overnachten bij Tzutujil Maya's aan de rand van het Lago Atitlán? Het kan in San Juan La Laguna. Hoe en wat kun je er doen?