Guatemala

Guatemala

Las Conchas Guatemala waterval

Las Conchas, waanzinnige natuur zonder toeristen

Las Conchas is een prachtig gebied in het midden van Guatemala. Er is hier van alles te zien en het beste: het is hier nog niet zo toeristisch!

Yaxhá

Yaxhá, het onontdekte broertje van Tikal

Yaxhá ligt in Petén, Guatemala en is het onontdekte broertje van Tikal. Veel minder toeristisch, maar minstens net zo indrukwekkend.
Tikal

Tikal, het hart van de Maya’s

Tikal in Guatemala is het hart van het voormalig Mayarijk. Deze indrukwekkende oude stad is een must-see in Midden-Amerika.

Nebaj lucht

Een authentieke kennismaking met de Maya’s in Nebaj

Nebaj is een must-see bestemming in Guatemala. Midden in de Mayacultuur en de ideale basis voor dagtrips en hikes.

Rio Dulce castillo

Rio Dulce, de poort naar Livingston en het Lago de Izabal

Rio Dulce ligt in het oosten van Guatemala en is de ideale toegangspoort tot Livingston en het Lago de Izabal. Waar moet je verblijven?

Flores

Vanaf een schitterend schiereiland direct naar Tikal: Flores

Flores is een bijzonder schiereiland in Petén. Supertoeristisch, maar wel ideaal gelegen om naar Tikal of Yaxhá te gaan. En ook nog eens voor weinig geld.

Quetzaltenango

De perfecte uitvalsbasis: Quetzaltenango aka Xela

Quetzaltenango, beter bekend als Xela, is de ideale uitvalsbasis voor het noordwesten van Guatemala. De stad heeft diverse hoogtepunten, waar moet je heen?

Fuentes Georginas

Heerlijk bijkomen in de mistige Fuentes Georginas

De Fuentes Georginas zijn bijzondere warmwaterbronnen in de buurt van Quetzaltenango. Hoe kom je bij deze heerlijke zwembaden en wat is er te doen?

Monterrico

Zeeschildpadden, kaaimannen en vulkaanzand in Monterrico

Monterrico is een kustplaats in het zuiden van Monterrico. Hier worden zeeschildpadden opgevangen en geniet je van heerlijke stranden met vulkaanzand. Prima dagtrip vanuit Antigua.