Ayway! Je denkt vast, wat een gekke naam. Maar dat valt eigenlijk best mee. Ayway is een woord uit het Quechua, een taal die door ongeveer 13 miljoen mensen in Zuid-Amerika wordt gesproken. Van Zuid-Colombia tot Argentinië, met de meeste sprekers in Peru, Bolivia en Ecuador.

Ayway: op reis zijn

Ayway betekent in het Quechua op reis zijn. En dat is precies waar deze blog over gaat, reizen. In 2012 studeerde ik een half jaar in Buenos Aires en sindsdien ben ik verliefd geworden op Midden- en Zuid-Amerika. De passie, de kleuren, het eten, de mensen, de cultuur, de historische locaties, de tradities en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Prachtige bestemmingen, eigen verhalen, eigen foto’s, veel tips

Ayway is geen dertien-in-een-dozijn reisblog. Ik wil vanuit mijn eigen ervaringen verder gaan waar anderen ophouden. Met veel tips en eigen foto’s. Waar heb ik geslapen, hoe haal je het meeste uit jouw trip en wat mag je echt niet missen? Ik wil op mijn eigen wijze de mooiste plekjes van Midden- en Zuid-Amerika laten zien. Plekken waar ik zelf ben geweest. En dan hoop ik natuurlijk dat jij enthousiast raakt om hier ook naar toe te gaan!

Machu Picchu uitzicht

Reageer op dit bericht

Laat je opmerking achter.
Vul je naam in